Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: Boluspor'da Transfer Günlüğü | İmzalar Gelecek mi ?

19 Ocak 2012

Boluspor'da Transfer Günlüğü | İmzalar Gelecek mi ?





















Boluspor'da çıkmaza giren transfer konusu iyiden iyiye hız kazandı.

Lig arasında kadrosuna Lille'den Omar Wade ve Giresunspor'dan Aydın Çetin dışında bir oyuncuya henüz imza attıramayan Boluspor'da işler oldukça karışık.

Transferlerin bir türlü sonuçlandırılamaması, Gençlerbirliği maçında dikkatleri üzerine çeken Omar Wade'nin sakatlığı, Aydın Çetin'in formsuzluğu ve Güngörenspor gibi "düştü" denilen bir takıma Bolu'da 2 puan bırakmanın sıkıntıları içerisinde bulunan Boluspor'da beklentilerin yükselmesiyle birlikte, transfer hız kazandı. 

Ali Kuçik Tamam Gibi !

Beşiktaş alt yapısından yetişerek Milli Takıma kadar yükselen, sezon başında da Karabükspor’a kiralanan forvet oyuncusu Ali Kuçik Boluspor’a yeşil ışık yaktı. Devre arası Karabükspor ile ipleri koparan Ali Kuçik, iddiaya göre Boluspor'a çok yakın. Boluspor'a "Evet" diyen Kuçik, bir aksilik çıkmaz ise büyük ihtimal ile Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek.

Kim Bu Faslı ?

İlk olarak Fransa'nın Lille takımından Omar Wade ile anlaşan Boluspor, gözünü başka yabancılara da dikti. Portekiz ve diğer ülkelerde arayışa geçen komite, aradığını Hollanda da buldu. Hollandanın köklü bir takımında oynadığı ifade edilen Faslı oyuncunun kim olduğu ise bilinmiyor.

Ufuk Olmadı, Erman Gidebilir ! 

Geçtiğimiz sezon, Samsunspor'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ufuk Bayraktar ile temasa geçen transfer komitesi, genç oyuncu ile anlaşamadı. Transfer komitesi, hedefini diğer adaylara çevirdi.

Bir diğer iddiaya göre ise 3 yıldır Boluspor'da oynayan ve başı yaşadığı talihsiz sakatlılardan bir türlü kurtulmayan tecrübeli oyuncu Erman Ergin'in takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. Devre arasında yine o bölgede ki Cafercan Aksu'nun takımdan ayrılışı, Caner Ağca'nın formsuzluğu ve henüz orta alana takviye yapılmayışı ise taraftarları düşündürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder