Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: Boluspor'da Transfer Günlüğü | Listede Kimler Var ?

5 Ocak 2012

Boluspor'da Transfer Günlüğü | Listede Kimler Var ?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mehmet Batdal'la İlgileniyoruz
 
Transferde seri imzalar attırmak isteyen Boluspor yönetimi Mehmet Batdal ile görüşüyor. Mehmet Batdal ile anlaşan komite, kulübü Karabükspor ile parasal sıkıntıları çözmek için yoğun bir mesai harcıyor.
 
Boluspor 10'nun Peşinde !
 
Bir yandan forvet açığını gidermeye çalışan Boluspor yönetimi diğer yandan ise takımı atağa kaldıracak isimlerin peşine düşünüyor.
 
Sivasspor'un yıldız oyuncusu Cihan Yılmazla ilgilenen Boluspor yönetimi tecrübeli oyuncudan haber bekliyor.
 
Boluspor'a Genç Gurbetçi
 
Daha önce Eskişehirspor'da da forma giyen gurbetçi oyuncu Selçuk Alibaz ile ilgilenen Boluspor'da, bu transferin sona yaklaşıldığı iddia edildi. Selçuk Alibaz, son olarak Almanya 3.lig takımlarından SSV Jahn Regensburg'da forma giydi. Genç oyuncu orta alan ve sol açık mevkiilerinde forma giymekte.
 
Erdem Dönecek mi ?
 
Gösterdiği başarılı performans ile Süper Lig takımlarının gözdesi olan ve sezon başında Boluspor'dan ayrılarak Karabükspor'a transfer olan Erdem Özgenç'in Boluspora geri dönebileceği konuşuluyor. Süper Lig'de istediği performası gösteremeyen Erdem'in Karabükspor'un sağ beke bir transfer yapma isteği ile birlikte Boluspora geri döneceği ihtimalini güçlendiren etkenler arasında.
 
Neeskens Transferi Yattı
 
Fransanın Lille takımdan Omar Wade ile anlaşan Boluspor, bir diğer yıldız PSG takımında forma giyen Neeskens Kebano'yuda transfer etmek için yoğun çaba sarfetmekte idi. Ancak Boluspor PSG ve genç oyuncu Neeskens ile anlaşma zemini bulamayınca transfer suya düştü. Bu olay akıllara Marvin Zeegelaar olayını hatırlattı. Diğer yandan transfer komitesi diğer adaylara yöneldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder