Küçük Şehrin Büyük Öyküsü: Şaşkına Döndüler | Bolu Adamı İşte Böyle 7'di Bitirdi

31 Ocak 2012

Şaşkına Döndüler | Bolu Adamı İşte Böyle 7'di Bitirdi

Spor14.com












TARİHİ SKOR | Sakaryaspor 2-7 Boluspor

Boluspor, Sakaryaspor deplasmanında destan yazdı. Kırmız beyazlı ekibimiz zayıf rakibi karşısında gol şov yaptı. Boluspor Ferhat’ın 3, Veysel Cihan’ın 2 Caner ve Orhan Ak’ın golleriyle rakibini 7-2 yenerek lige neredeyse yeniden merhaba dedi. Sakaryaspor’un gollerini ise Levent ve İlkay kaydetti. Maçın adamı ise her golde etkisi olan ihtiyar delikanlı Veysel Cihan oldu.  

Geçen hafta kendi evinde Giresunspor’u 2-0’la geçerek önemli bir galibiyet alan Boluspor, Sakarya deplasmanında adeta tarih yazdı. Özcan Kızıltan ve öğrencileri, ligde kalma mücadelesi veren Sakaryaspor’a konuk oldu. İlk yarım saatlik bölümü golsüz geçen maçta herkes kısır bir karşılaşma olacağını düşünürken, goller yağmur olup aktı. 27’inci dakikada Ferhat’ın golüyle Boluspor 1-0 öne geçti.

İlk yarı 5 gol

Golden 4 dakika sonra sahneye ‘koca reis’ çıktı. 31’nci dakikada skoru 2-0’a taşıdı. Boluspor’un golleri devam etti. 38’inci dakikada yine sahne alan Ferhat, farkı üçe çıkardı. Herkes ilk yarı bu skorla bitecek derken, 40’ıncı dakikada Sakaryaspor, Levent’in penaltı golüyle farkı ikiye indirdi. Ancak 4 dakika sonra Veysel Cihan bir gol daha kaydederek ilk yarının skorunu tayin etti.

Tarih yazıldı

İkinci yarıda gol yağmuru devam etti. 59’da İlkay’ın harika golüyle Sakaryaspor farkı yeniden ikiye indirdi. Ancak Boluspor tarihi skor için golleri yağdırdı. 65’inci dakikada Caner, 70’inci dakikada Orhan Ak ve 71’inci dakikada Ferhat’ın golleriyle fark beşe yükseldi. Bitime 20 dakika kala 7-2’lik üstünlüğü ele geçiren Boluspor, 90 dakikayı böyle tamamladı. Boluspor, tarihine farklı bir galibiyeti yazdırdı. 
Bolu Şampiyon / Bolusampiyon.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder